Wij verzorgen camera installaties door heel Nederland

Milesight

Milesight is een fabrikant die de nadruk legt op kwaliteit en innovatie.
Voor deze systemen maken wij onder meer gebruik van zowel de camera’s als het opnameapparatuur (NVR) van Milesight.
Op de kleinste systemen kunnen maximaal 9 camera’s aangesloten worden, terwijl het grootste 32 camera’s aan kan.

Milesight heeft een ruim assortiment van camera’s met vaste lenzen, gemotoriseerde lenzen, vaste domecamera’s en speeddomes.
De beelden zijn te bekijken over het netwerk, op uw Smartphone en lokaal via een HDMI uitgang.
De HDMI uitgang kan een beeldscherm van 4K aansturen.

Van eenvoudig tot complex

De camera’s blinken uit in lichtgevoeligheid en de meeste hebben een adaptieve infrarood verlichting ingebouwd.
Zo zal de infraroodverlichting automatisch dimmen, wanneer er zich iemand dicht bij de camera bevindt om overbelichting tegen te gaan.
Milesight camera’s met de Sony Starlight chip hebben het hoogste dynamisch bereik uit de industrie met 140 dB. Dit wil zeggen dat de camera’s ook in moeilijke omstandigheden zoals bv. tegenlicht nog zeer goed presteren.
Voor de meer complexe toepassingen gebruiken we de topreeks van Milesight camera’s in combinatie met het intelligente platform van Cathexis.
In die combinatie is het mogelijk om de camera’s intelligent te maken en ze te gebruiken voor het doorsturen van alarmen zoals achtergebleven voorwerpen, ontvreemde voorwerpen, perimeterdetectie, snelheidsmetingen, point of sale, heatmaps, enz…

Type camera

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een camerasysteem is het type camera. De verschillen tussen de types leggen we hieronder uit.

Bullet

Bullet-camera’s hebben een opvallend uiterlijk en werken dus ook preventief. U kiest voor bullet als u wilt dat uw camera’s gezien worden. Ze zijn geschikt voor zowel muur- als plafondbevestiging.

Dome

Dome-camera’s leveren dezelfde kwaliteit als bullet, maar met een onopvallender uiterlijk. U kiest voor dome als u wilt dat uw camera’s niet opvallen. Ze zijn geschikt voor zowel muur- als plafondbevestiging.