Wij verzorgen camera installaties door heel Nederland

Hikvision

Hikvision is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van beveiligings-camera apparatuur. In de afgelopen 20 jaar hebben ze een benijdenswaardige reputatie opgebouwd voor innovatie, kwaliteit en betaalbaarheid.

Alle Hikvision-producten zijn ontworpen met behulp van de nieuwste camera- en lenstechnologie die eenvoudig kan worden geïntegreerd in bewakings- en beheersystemen om een kosteneffectief uniform elektronisch bewakingssysteem te creëren om uw gebouwen te beschermen.

Hikvision levert beveiligings-camera systemen voor alle soorten gebouwen, waaronder; detailhandel, onderwijs, overheid en woningen. Er is ook een breed scala aan camera’s en lenzen beschikbaar, waaronder slimme IP-camera’s en mobiele camera’s, dus ongeacht het type of de grootte van het gebouw dat u wilt beschermen, Hikvision heeft een oplossing voor u.

App en software

Overal ter wereld toegang tot uw bewakingscamera’s via uw smartphone, tablet of PC. Bekijk uw bewakingsbeelden waar u ook ter wereld bent via 1 app!
Een van de grootste voordelen van een Hikvision camerasysteem is de software die door Hikvision ontwikkeld is.
Deze veelzijdige software bied modules voor liveweergave, opnames afspelen, evenementbeheer, e-kaarten, aanwezigheid en rapportage van smart-apparaatgegevens, zoals mensen tellen, heatmapping, kentekenherkenning en gezichtsherkenning.

Neem contact op

Type camera

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een camerasysteem is het type camera. De verschillen tussen de types leggen we hieronder uit.

Bullet

Bullet-camera’s hebben een opvallend uiterlijk en werken dus ook preventief. U kiest voor bullet als u wilt dat uw camera’s gezien worden. Ze zijn geschikt voor zowel muur- als plafondbevestiging.

Dome

Dome-camera’s leveren dezelfde kwaliteit als bullet, maar met een onopvallender uiterlijk. U kiest voor dome als u wilt dat uw camera’s niet opvallen. Ze zijn geschikt voor zowel muur- als plafondbevestiging.