Specialisten op het gebied van camera beveiliging

Google Maps Business View

Krijg zichtbaarheid op zoekresultaten & Plant uw vlag op Google Maps door klanten binnen uit te nodigen met een interactieve 360 virtuele rondleiding met behulp van de Street View-technologie van Google. Wanneer potentiële klanten u opzoeken, zorg dan dat hun eerste ontmoeting geweldig is door middel van een virtuele tour! Het kiezen van de juiste accommodatie, autohandelaar, restaurant of winkel is vaak een moeilijke beslissing. Bouw vertrouwen in uw bedrijf met een 360 virtuele rondleiding van hoge kwaliteit waarmee mensen uw bedrijf kunnen ervaren voordat ze aankomen.

Waarom Google Maps Business View?

Hoe hoger uw bedrijf in de Google zoekresultaten staat, hoe meer uw site bezocht wordt, hoe meer omzet u maakt.
Om een zo hoog mogelijke plaats in de Google zoekresultaten te behalen bent u afhankelijk van meerdere factoren. Een virtuele rondleiding door middel van Google Maps Business View geeft uw huidige plaats in de Google zoekresultaten een boost. U heeft hierdoor een vrij goede voorsprong tegenover uw concurrenten.

Er zijn mensen die bij zichzelf denken: “Ik heb er nooit behoefte aan gehad en ik ben er prima zonder geworden. Wat voor meerwaarde heeft dit voor mij?” Een terechte vraag. Het antwoord daarop is heel eenvoudig. Zie het als een extra toevoeging aan uw machtspositie in vergelijking met uw concurrenten en ze vanuit elke hoek te raken! Dat klopt, met een 360 Google Maps Business View tour betekent dit dat u uw aanwezigheid op het web vergroot wordt. Vergelijk 2 bedrijven die u op Google heeft gevonden. De een heeft een virtuele rondleiding waarbij je naar binnen kunt gaan en kunt zien hoe het is … en het andere bedrijf niet… Welke bedrijf zou u kiezen om naar toe te gaan? Denk er over na.

Beeld u zich is in dat uw 360 Virtuele Tour niet alleen op Google Maps zichtbaar is, maar ook op uw sociale media, uw website en zelfs als een handtekening op uw e-mails? Stop met inbeelden, want het is allemaal mogelijk. We hebben alle tools en kennis om dit mogelijk te maken!

Neem contact op

Enkele Interactieve Features

Geluidseffecten

Voeg special effect geluiden toe voor nog een realistischer impressie

Floor plan

Voeg meerdere plattegronden in de tour voor een duidelijker overzicht

Foto’s

Bezoekers kunnen uw producten en diensten van dichtbij bekijken door middel van fotogalerijen.

Maps

Google Maps kan worden geïntegreerd voor een groot terrein of meerdere vestigingen.

Info

Creëer hotspots met nuttige informatie

Social Sharing

Uw social media kanalen kunnen duidelijk zichtbaar gemaakt worden

Virtuele Tour op maat

Als u een Google Maps Business View Tour heeft, kunt u deze gratis op uw website plaatsen. Toch kiezen veel bedrijven er voor een virtuele tour op maat te laten maken door ons. Een virtuele tour op maat biedt namelijk veel meer mogelijkheden om te personaliseren zoals met een eigen menu structuur, hotspots, plattegrond, eigen huisstijl en meer!
De virtuele tour op maat programmeren wij volledig van A tot Z. Dit betekent dat wij al uw wensen werkelijkheid kunnen maken binnen uw eigen tour.

Vergelijkingstabel

FeaturesGoogle Maps Business ViewVirtuele Tour op maat
Een 360 virtuele tour van uw bedrijf
Gebruik op eigen website
Google Maps intergratie
Boosts SEO
Gyroscoop
Mobiel beschikbaar
Audio
Video
Afbeeldingen
Informatie Hotspots
Menu in eigen huisstijl
Floor Plans
Social media intergratie
Web Links

Voorbeeld Virtuele Tour op maat